8. 12. 2020

Flexibilitu kanceláří Offices Unlimited využívá Jiří Drahoš

V kancelářích myhive Flexi Offices našel své stálé pracovní zázemí Jiří Drahoš, český senátor za Prahu 4 a bývalý předseda Akademie věd České republiky. Od března roku 2020 zde sídlí jeho senátorská kancelář.

Jiří Drahoš se na podzim 2018 rozhodl kandidovat do senátu ve volebním obvodu Praha 4, jelikož zde prožil velkou část svého života. Jako nezávislý kandidát získal podporu několika politických stran a volby vyhrál už v prvním kole ziskem 52,65 %. Proto hledal reprezentativní prostory pro své působiště právě v lokalitě Prahy 4 a kanceláře myhive Flexi Offices se díky moderně vybavenému zázemí, širokému spektru služeb a dobré dopravní dostupnosti jevily jako ideální volba.

V současné době je Jiří Drahoš předsedou senátního Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice, zároveň je členem senátního klubu Starostové a nezávislí. Stojí také za založením spolu Společně pro Česko, jehož posláním je zabývat se tématy, která dlouhodobě trápí naši společnost, jako je například boj proti exekucím a sociální nerovnosti, sílící problém nedostatečné mediální gramotnosti či neefektivní vzdělávací systém. Mezi hlavní aktivity spolku tak patří mimo jiné vytváření expertních skupin, které se snaží přinést konkrétní návrh řešení, například v podobě novely zákona či jiných legislativních opatření.