12. 7. 2021

Kanceláře Na Příkopě 15 novou pražskou základnou ateliéru Aspekt architekti

Ve flexibilních kancelářích Na Příkopě 15 jsme přivítali pražský tým ateliéru Aspekt architekti, který se zaměřuje na realizaci designově čistých a funkčních architektonických řešení.

Ateliér Aspekt architekti nabízí originální a nadčasový přístup k tvorbě různorodých architektonických úloh, jejichž základem je designová čistota a funkčnost. Důraz kladou na úzkou spolupráci s klientem ve všech fázích návrhu i výstavby. Se svým týmem se zaměřují především na stavby rezidenčního charakteru a na interiérové studie, mimo jiné se ale podíleli i na projektu rekonstrukce loděnice ČVK v Praze Podolí či na rekonstrukci radnic v okolí Prahy.

„Hledali jsem kancelář pro menší skupinu lidí, ale zároveň jsme nechtěli být úplně izolovaní od okolí, takže jsme se dívali po sdílených prostorách, kde bude společná kuchyňka, zasedací místnost a recepce. V případě kanceláří Na Příkopě 15 to byla láska na první fotografii v inzerátu, následně na první pohled. Každá kancelář má krásné okno s dubovým rámem přes celou stěnu, navíc jsou zde dokonale zkombinovány původní prvky objektu ze 30. let s moderními materiály, čímž vzniká ideální prostředí pro tvůrčí činnost,“ říká o pronájmu v kancelářích Na Příkopě 15 architekt Ondřej Kutěj.